– GDPR –

Integritetspolicy GDPR
Från och med 25 maj 2018 gäller den nya Dataskyddsförordning (GDPR, The General Data Protection Regulation ). GDPR ersätter den befintliga Personuppgiftslagen (PUL) och gäller för alla EU-länder.

Personuppgifter
En personuppgift är data som identifiera dig som person. Exempel på personuppifter är; namn, adress, telefon, mail etc

Behandling av personuppgifter Bäckaskog Slotts AB
För Bäckaskogs Slott AB är din personliga integritet viktig.
Nedan hittar ni information om hur vi behandlar era personuppgifter och i vilket syfte. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har frågor.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför
Vid bokningstillfället samlar vi in namn och kontaktuppgifter för att genomföra bokningen.
Om du som gäst förmedlar oss information som är relevant för bokningen noterar vi även det i din bokning.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter
Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt.

Marknadsföring
Vi använder ej dina kontaktuppgifter för marknadsföring utan att du givit ditt samtyckte.

Vilka personuppgifter finns registrerade om dig
Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du har rätt att begära radering av dina uppgifter.

Barn/ungdomar/vuxna i extrasäng - oavsett boendealternativ:
1-5 år: gratis vid användning av befintliga sängar (300 kr i extrasäng)
6-12 år: 630 kr
13-18 år: 800 kr
Vuxen: 995 kr

Bäckaskog slott

Kontakta oss: Barumsvägen 255, 291 68 Fjälkinge, Sweden
Tel +46(0)44 530 20
e-post: info@backaskogslott.se