– GDPR –

Integritetspolicy GDPR
Från och med 25 maj 2018 gäller den nya Dataskyddsförordning (GDPR, The General Data Protection Regulation ). GDPR ersätter den befintliga Personuppgiftslagen (PUL) och gäller för alla EU-länder.

Personuppgifter
En personuppgift är data som identifiera dig som person. Exempel på personuppifter är; namn, adress, telefon, mail etc

Behandling av personuppgifter Bäckaskog Slotts AB
För Bäckaskogs Slott AB är din personliga integritet viktig.
Nedan hittar ni information om hur vi behandlar era personuppgifter och i vilket syfte. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har frågor.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför
Vid bokningstillfället samlar vi in namn och kontaktuppgifter för att genomföra bokningen.
Om du som gäst förmedlar oss information som är relevant för bokningen noterar vi även det i din bokning.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter
Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt.

Marknadsföring
Vi använder ej dina kontaktuppgifter för marknadsföring utan att du givit ditt samtyckte.

Vilka personuppgifter finns registrerade om dig
Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du har rätt att begära radering av dina uppgifter.

Bäckaskog slott

Kontakta oss: Barumsvägen 255, 291 68 Fjälkinge, Sweden
Tel +46(0)44 530 20
e-post: info@backaskogslott.se

  

-Lunch -

Vardagar serveras lunchen kl 12-14.
Varmrätt, sallad, bröd, vatten, kaffe & liten dessert  195 kr

Helglunch serveras i två sittningar, kl 12.00-13.30 & kl 14.00-15.30
Varmrätt (kött, fisk eller vegetariskt),sallad, bröd, vatten, kaffe & liten dessert  235 kr

Varmt välkomna att boka bord!

*****

Måndag 23 maj - Onsdag 25 maj
Fullbokat/Abonnerat

Torsdag 26 maj
Lunch i två sittningar, kl 12.00-13.30 & 14.00-15.30
Slottets kyckling cordon bleu, citronsky och rostad potatis (195 kr)

Fredag 27 maj
Lunch i två sittningar, kl 12.00-13.30 & 14.00-15.30
Glaserad Pluma, coleslaw och grekisk sallad (195 kr)

Lördag 28 maj 
Abonnerat

Söndag 29 maj
Stängt

*****

Måndag 30 maj 
Marinerad kyckling med caesardressing, klyftpotatis, romansallad och tomater

Tisdag 31 maj 
Fullbokat/Abonnerat

Onsdag 1 juni
Pankopanerad fisk med remouladsås och kokt potatis

Torsdag 2 juni
Rimmad oxbringa med pepparotscrème, kokt nypotatis och grön sparris

Fredag 3 juni
Slottets Paella med kyckling & räkor, aioli

Lördag 4 juni
Lunch i två sittningar, kl 12.00-13.30 & 14.00-15.30
Ribbestek med rabarberchutney och ramslöksmaksatt gräddsås
Gravrökt lax med dillstuvad potatis
Pankopanerad rotselleri med dillstuvad potatis

Söndag 5 juni
Stängt

*****

Måndag 6 juni
Fullbokat/Abonnerat

Tisdag 7 juni
Meny kommer inom kort

Onsdag 8 juni
Meny kommer inom kort

Torsdag 9 juni - Fredag 17 juni
Fullbokat/Abonnerat

Lördag 18 juni
Meny kommer 

Söndag 19 juni
Stängt