Påskutställning 19-22/4 2019

Välkommen till vår årliga konst- och hantverksutställning!

Årets utställare

Thomas Schiff – Blandteknik

Theo Schiff – Smide

Sven Persson – Foto

Gunilla Ottergren – Stickade plagg

Kajsa Gustavsson – Keramik

Maria Skarped – Onslunda Borstmuseum

Charlotte Linderoth – Flytspackel, gjutning

Philip Willners – Skinnarbeten

Inger Lundin – Akvarell

Marianne Eriksson – Textil

Soli Ehrentraut – Ägg

Anna Ehrentraut – Fotokort

Karin Lundholm – Näver

Inger Nielsen – Pilflätning

Kent Hammarström – Svepaskar

Gullvi Wickström – Applikationer

Öppettider

Välkommen den 19-22/4!
Utställningen är öppen:
Långfredag – Påskdagen
10.00-17.00
Annandag påsk 10.00-15.00

Café

Caféet i Stallet är öppet
Långfredag – Påskdagen kl 10.00-17.00
Annandag påsk kl 10.00-15.00

Påsklunch

Långfredag – Annandag påsk 
Två sittningar, kl 12.00 och 14.00

Påsklunch

Tre sorters sill
Ägghalvor
Sallader
Slottets rökta lax
Ramslöksås
Pankopanerad kycklingschnitzel
Citron- och anjovisgräddsås
Rostad nypotatis
Pannacotta
Smör, bröd och ost

Pris: 245 kr

Barn t o m 12 år betalar 10 kr per år 

Påskmeny

Vi serverar middag från kl 18.00 på Långfredag, Påskafton och Påskdagen.
Välkommen att ringa och boka bord, 044-530 20!

Förrätter

Kycklingtimbal / Grön ärtcréme / Getostbrulee
145:-

Skaldjurssoppa / Fänkålssmaksatt pastaknyte / Picklad romanesco
150:-

Lerpottasill / Matjessill / Potatis / Ägg / smör
120:-
 

Varmrätter

Variation på skånsk dovvilt / Sotad picklad steklök / Rotsellericréme /
Rödbets- och potatiskaka / Rödvinssky
320:-

Bakad torskrygg / Brynt citronsmörsås / Tång / Potatis / Forellrom
330:-

Pankopanerad kycklingschnitzel / Ramslökssmör / Rostad potatis
185:-

Desserter

Vit choklad- och passionsfruktsmousse / Passionsfruktssorbet / Hallonsirap / Pistagecrunch
135: –

Blåbärstarte / Brynt smörglass / Lemoncurd
140:-

Creme brulee
75:-

Paket

Boka gärna vårt förmånliga påskpaket där logi och måltider ingår.
Klicka på denna länk för mera information.

Hitta hit!

Google Translate »